Belediyeler Reformu çerçevesinde ekim 2008 tarihinde Belediyemize  bağlanan yılmazköy de  başlattığımız  belediye hizmetlerimiz yanında 65 yaş ve üzeri yaşlılarımızın her ay düzenli olarak sağlık  kontrolleri  yapılmakta ve yine 65 yaş  ve üzeri bayanlara  kişisel bakım ve kuaförlük hizmetleri  Belediyemiz  tarafından verilmektedir .
Belediyemiz tarafından verilen bu hizmetler dışında Yılmazköy  içerisinde bulunan okul binasının  alanına  çocuk parkı yapılmıştır. Yapılan çocuk parkına  çevre düzenlemesi   ve peyzaj çalışması  ile devam   edilecektir. Yine  Köy içerisinde yağmur suyu drenaj hattı  çalışmaları başlatılmıştır.  Bir çok sokakta  su hattı çalışmaları yapılarak köyün  su şebekesinin %20’lik kısmı  kısmı  yenilenmiştir.Su şebekesinin %80’lik kısmı için Belediyemiz, Su İşleri dairesi ile işbirliği yaparak Yılmazköy Su Şebekesi  Yenileme Projesini   2010 yılı içerisinde hazırlatmıştır. Maliyeti 200.000,00 TL’yi bulan su şebekesi  yenileme  projesini  hayata  geçirdikten sonra Yılmazköy köy içi yolların asfaltlama çalışmalarına başlanacaktır.Yılmazköy ‘ün çehresini değiştirmek  amacıyla  yeşil  alanların  belirlenmesi için gerekli girişimlerimiz  başlatılmıştır.