ALAYKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURU

20 Nisan 2010 Salı ve 21 Nisan 2010 Çarşamba günleri9:00-12:00 saatleri arasında, Belediye Binası arkasında, 22 Nisan 2010 Perşembe günü 9:00-12:00 saatleri arasında, Yılmazköy Sağlık Ocağı önünde,  Fasıl 45 Bulaşkan Hayvan hastalıkları Kanunu Genel Hükümleri ve 4. Madde tahtinde yapılan nizanlar. Köpek kanunu ile 9/1970 ve 7/1972 tadil kuralı gereğince tüm köpekler, EKİNOKOK yönünden kontrol edilecektir. Muhafazasında köpek bulunduran vatandaşlarımızın duyarlı davranarak hayvanlarını muayene ettirmesi ve muayenenin tamamlanmasından sonra Belediyemizden ruhsat alması önemle rica olunur.

Bu amaçla:

• Köpekler, Muayene Alanına tasmalı ve aç olarak getirilmelidir.
  • Bu kurallara uymayan köpek sahipleri hakkında yukarıda belirtilen yasa ve nizamnameler gereğince yasal işlem yapılacaktır.
  • Veteriner dairesi tarafından Kayıtlı-Kayıtsız her köpek için 10 TL alınacaktır.
  • Köpek ruhsatının alınabilmesi için Belediyemiz veznesine, erkek veya kısırlaştırılmış dişi köpekler için 12 TL, dişi köpekler için 35 TL yatırılması gerekmektedir.